Ecoline TravelEcoline Travel
Forgot password?

Hotel 4

Camere Disponibile

Pachet
4 stele
Spania
Tenerife, Spania

0

 

„Insula eternei primaveri”, unde vacanta tine tot anul!


 

Servicii incluse

• Transport avion Bucuresti – Tenerife– Bucuresti
• 7 nopţi cazare la hotel de 4*
• Mic dejun, pranz si cina (3 mese pe zi – conform programului cu 1 pahar de apa si vin la masa
• Excursie optionala ½ zi PUERTO DE LA CRUZ
• Transfer aeroport-hotel-aeroport
• Asistenta turística *
*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.
• Taxele de aeroport 125 euro/persoana

Servicii ne-incluse

• Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno
• Intrarile la obiectivele turistice, alte taxe si cheltuieli personale.

Alte informatii

Bine de stiut:
● Turistii au obligatia sa verifice orarul de zbor cu minim 48 de ore inainte de plecare. Turistii se vor prezenta la aeroport cu 3 ore inainte de plecare.
● Fiecare pasager are dreptul la maxim doua bagaje de cala cu o greutate totala de pana la 20 Kg. Aveti dreptul la un singur bagaj de mana care nu poate depasi 10 Kg.
● Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
● Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
● Nu trebuie sa introduceti in bagajele dumneavoastra obiecte care ar putea pune in pericol siguranta aeronavei sau a pasagerilor.
● Clasificarea hotelurilor este data de autoritatile in domeniu din respectiva tara. Hotelurile mentionate pot fi inlocuite cu hoteluri similare fara a afecta tariful.
● Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei. Pentru acuratetea informatiei, va rugam verificati pagina de internet a hotelului ales.
● Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant.
● Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
● In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
● Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Christian Tour. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.


Formalitati vamale:
● La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni
● Copiii au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor
● Conform reglementarilor in vigoare, copii sub 18 ani trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a putea iesi din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care ii insoteste, in cazul in care nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa il prezinte la frontiera.
● Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
● Asigurarea medicala de calatorie este obligatorie pentru tarile non UE. In acelasi timp iti recomandam la contractarea unui pachet turistic sa inchei si asigurarea storno, pentru a te pune la adapost de eventualele neplaceri privind retragerea sau anularea calatoriei.

Guest Reviews (0 reviews)

blogmedia-3030366765483.jpg

Hotel 4 Tenerife, Spania, Spania

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo