Ecoline TravelEcoline Travel
Forgot password?

Halkidiki Palace

Camere Disponibile

Pachet
4 stele
Grecia
Halkidiki, Grecia

Hotelul Halkidiki Palace 3*, renovat in 2012, este un loc perfect pentru toti cei care cauta o vacanta de vara pentru relaxare.

Halkidiki este cea mai populara destinatie turistica din nordul Greciei. Aceasta este, de fapt, o peninsula cu trei brate: Kassandra, cu statiuni turistice populare si plaje organizate, Sithonia, cu mai multe golfuri izolate, paduri verzi si mare albastra, si Muntele Athos, o regiune cu plaje minunate si manastiri bizantine impresionante. 

 

Servicii incluse

7 nopţi cazare;
Masa in functie de hotelul ales;
Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar) şi asistenţă turistică;

Servicii ne-incluse

Transport;
Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
Taxele de intrare la obiectivele turistice si programe opţionale;
Alte taxe şi cheltuieli personale.

Alte informatii

Formalitati
♦ La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil.
♦ Nu este obligatorie asigurarea medicala de calatorie, insa, agentia recomanda sa aveti.
♦ Pentru a putea iesi din tara, copiii sub 18 ani trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat.
♦ Adultul care ii insoteste, in cazul in care nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa il prezinte la frontiera.


Bine de stiut
♦ Clasificarea hotelurilor este data de autoritatile in domeniu din tara respectiva.
♦ Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei. Pentru acuratetea informatiei, va rugam verificati pagina de internet a hotelului ales.
♦ Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant.
♦ Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
♦ Cazarea incepe cu ora 14.00 in prima zi de sejur iar eliberarea camerelor se va face in functie de regulamentul intern al fiecarei unitati de cazare, in jurul orelor 09.00.
♦ Agentia nu face partaje la cazare.

Guest Reviews (0 reviews)

Halkidiki Palace Halkidiki, Grecia, Grecia

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo